Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Οι φωνές απογνώσεις να μετατραπούν σε κραυγές οργής (Βίντεο)Επίσης διαβάστε: Σοκ από New York Times: "Ετσι λεηλατούν την Ελλάδα η τρόϊκα και οι τραπεζίτες"... για να μην έχει κανείς την πεποίθηση ότι τα δάνεια διοχετεύονται στην πραγματική οικονομία και στις ανάγκες της χώρας γενικότερα. Στην ουσία, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! Κι όλοι εμείς, είμαστε τα κορόιδα της Ιστορίας, η φύρα για όλους αυτούς-εγχώριους και μη, τα σφάγια, "ο κυρίαρχος λαός"(τι αστείο κι αυτό το τελευταίο! Ας είναι καλά το άλλοθι των εκλογών και η δουλικότητα μαζί με το κοντόφθαλμο των λογής ψηφοφόρων. Που γι'αυτούς, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους, φαντάζουν εξωγήινες οι έννοιες όπως "ανάληψη προσωπικών ευθυνών" χωρίς ειδικούς και διεφθαρμένους "μεσάζοντες" και "αυτοοργάνωση-αυτοδιαχείριση" σε ευρύτατη κλίμακα, παραμερίζοντας κι ακυρώνοντας στην ουσία το όποιο κράτος...)


 Διαβάστε κι αυτό από εμάς: "Μέσα από καθημερινές ιστορίες δολοφονικής τρέλας, ένα είναι το μήνυμα: ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ"

ανιχνευτής


Οι φωνές απογνώσεις να μετατραπούν σε κραυγές οργής (Βίντεο)

  

Προχτές (εννοεί το περασμένο Σάββατο) η εκπαιδευτικός Τ.Γ έγραψε ένα βιωματικό κείμενο για την απόγνωση που έχουν βρεθεί μια σειρά εκπαιδευτικών, που τώρα βιώνοντας την αγχόνη της απόλυσης έρχονται οι ζωές τους τα πάνω κάτω.

Το σημερινό ρεπορτάζ απ’ την τηλεόραση του Αλφα, το οποίο παραθέτουμε σε βίντεο είναι πολύ χαρακτηριστικό.

Δυστυχώς αν οι φωνές απογνώσεις δεν μετατραπούν σε κραυγές οργής, αν η αναζήτηση ατομικής λύσης δεν γίνει απόφαση για συλλογικό αγώνα με μορφές πάλης που σίγουρα θα πονέσουν το απάνθρωπο καπιταλιστικό σύστημα, οι ελπίδες για να αναστραφεί αυτή η βάρβαρη αντιμετώπιση των λαϊκών στρωμάτων, από το πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών είναι μηδαμινές.

Το είδαμε στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου