ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΦΑΚΕΛΟΣ "ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ"-2ο ΜΕΡΟΣ

Το 1ο μέρος:  ΦΑΚΕΛΟΣ "ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ"-1ο ΜΕΡΟΣ: Chemtrails « Εγκλήματα αεροψεκασμών και συγκάλυψη»

Kάποια βίντεο ως εισαγωγή



Αποσπάσματα από άρθρο του μπλογκ (Eρωτήματα με τις απαντήσεις να χορεύουν στην κόψη του ξυραφιού): Δυνατότητες πρότυπων καλλιεργειών ακόμα και σε ερήμους και τεχνολογίες ελέγχου του καιρού (δες για το περίφημο HAARP + κι αυτό) που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν προς απόλυτο όφελος της ανθρωπότητας και του πλανήτη (πχ αντιμετώπιση λειψυδρίας). Ιατρικά θαύματα εξάλειψης θανατηφόρων μαστίγων, που όμως εμποδίζεται η αξιοποίησή τους (δες περί DCA, το φάρμακο του καρκίνου που εμποδίζεται να κυκλοφορήσει) και πρωτοποριακών ερευνών κι ανακαλύψεων από παλιά που θάφτηκαν προκλητικά κι αδικαιολόγητα (δες για την εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife ). Γιατί η φάμπρικα του πόνου, η παραπληροφόρηση (τι είναι τελικά το AIDS;) και η επινόηση ασθενειών (τι θα'λεγες για λίγη Ψυχιατρική με άφθονο χαπάκωμα;) είναι ιδιαίτερα επικερδής, αλλά και χρήσιμη για τον έλεγχο των πληθυσμών!
  Και τι στ'ανάθεμα επιδιώκουν αυτά τα χωρίς διακριτικά και σε μεγάλα ύψη αεροπλάνα, που από το 1998 αδιάλειπτα και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (διαβάστε και τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας, σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι γνωρίζετε αγγλικά ) και για τον τελευταίο εθελότυφλο, ψεκάζουν (δες εδώ κι εδώ στα αγγλικά, από δορυφόρους) με οξείδια βαριών μετάλλων, όπως τα επικίνδυνα και καρκινογόνα βάριο και αλουμίνιο, βιολογικούς παράγοντες και αποδομητικά στοιχεία, σε ολόκληρη σχεδόν την Δύση! Έξαρση σε αλλεργίες, προβλήματα στο ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, ερυθυματώδης λύκος, υπέρταση, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, Αλτζχάιμερ κλπ. Άρρωστοι πληθυσμοί ελέγχονται και χειραγωγούνται ακόμα πιο εύκολα...



Για τη συνέχεια, ρίξτε μια προσεχτική ματιά σε αυτό το άρθρο:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΣΟΚ!!! 30-10-2013 - Η επέλαση των ψεκαστικών, η χημική επίθεση στην Ελλαδα και οι... 'προβλέψεις' της ΕΜΥ!! (Δορυφορικές φώτο) (UPDATE 2) 
(" Ακατάπαυστα μας έφταναν αναφορές για αεροψεκασμούς το τελευταίο διήμερο με αποκορύφωμα την 30η Οκτωβρίου 2013. Πολύ φωτογραφικό υλικό, βίντεο, απλές αναφορές αλλά και σχόλια συνέθεταν ένα σκηνικό που θύμιζε την προηγούμενη μεγάλη χημική επίθεση που δεχτήκαμε στις 26-9-2013. Και ενώ για μια βδομάδα πριν δεν υπήρχε ούτε ίχνος χημικής ουράς στον ουρανό... ξαφνικά κλήρωσε Jackpot!!!)

Συνεχίζουμε με την παράθεση στοιχείων:
Απόσπασμα από το βιβλίο του Christian Haderer: (ΕΔΩ)Γεωμηχανική, Χημικές Ουρές, Κλίμα ως Όπλο
(αδημοσίευτη ελληνική μετάφραση της Βίκυς Χρυσού)
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 1 (από την Εισαγωγή)
"Όποιος ασχολείται με το θέμα των chemtrails διαπιστώνει πολύ γρήγορα πως ακόμη και στο γερμανόφωνο χώρο δεν υπάρχουν έντυπες δημοσιεύσεις, οι οποίες να ξεπερνούν τη διάδοση συνωμοσιολογικών θεωριών. Η πλειοψηφία των δημοσιευμάτων ασχολείται με τα chemtrails σαν όπλο για τον αφανισμό της ανθρωπότητας. Η πρώτη εντύπωση, πως το φαινόμενο αποτελεί μια ιδέα σύγχρονων παρανοϊκών ανθρώπων, δεν βρίσκεται και πολύ μακριά από την αλήθεια. Παρ' όλ’ αυτά υπάρχουν τεκμήρια και υλικό που μιλούν τόσο καθαρά για την ύπαρξη των chemtrails, ώστε θα έπρεπε να σκεφτεί κανείς, γιατί η δημόσια περισυλλογή για το θέμα είναι τόσο μικρή, αφού επιπλέον υπάρχουν γεγονότα, που προσδίδουν πρόσθετη βαρύτητα στις ενδείξεις-chemtrail."

Επίσης, αποσπάσματα από ΕΔΩ:
Ποιος είναι ο σκοπός των Αεροψεκασμών: Μπλοκάρισμα του ήλιου. Αυτή είναι η στάνταρντ δικαιολογία πού δίνεται στους ηλίθιους κυβερνητικούς, για να την μεταφέρουν ανεπίσημα στους ηλίθιους πολίτες. Χρειαζόμαστε να σταματήσουμε μυστικά την παγκόσμια υπερθέρμανση, έτσι κρατείστε το μυστικό όσο ψεκάζουμε. Η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι η καραμέλα για όλους στις κυβερνήσεις. Εάν είσαι πιο έξυπνος και ρωτάς ενοχλητικά, σου λένε μια καλύτερη δικαιολογία. Μία ελάττωση του ηλιακού φωτός στον πλανήτη ελαττώνει λίγο την γεωργική παραγωγή. Αυτό είναι το προαπαιτούμενο για να δημιουργηθεί κρίση στα τρόφιμα και να επιφέρει λιμό. Αυτό είναι δεμένο με την εξαφάνιση των μελισσών, ώστε να μην γίνεται επικονίαση. (δώσε μια ματιά κι εδώ Monsanto και Bayer, δολοφονούν τις μέλισσες!)Υπερθέρμανση της Ατμόσφαιρας: Για να δημιουργηθούν σεισμοί και τυφώνες (τεχνητοί όπως η Katrina στη Νέα Ορλεάνη) η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι περισσότερο αγώγιμη στον ηλεκτρισμό έτσι ώστε εγκαταστάσεις όπως το HAARP να κάνουν τα μαγικά τους. Έτσι ψεκάζουν εκατομμύρια τόνους αλουμίνιο και βάριο ώστε να δημιουργήσουν μια πιο αγώγιμη ανώτερη ατμόσφαιρα.

Και κλείνουμε με αυτό το άρθρο:
ΣΟΣ: Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό που περιέχει το αίμα των Ελλήνων - Μας δολοφονούν ομαδικά! 
(απόσπασμα:  Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών…
ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.)

Να προσθέσουμε εμείς ότι σκεφτείτε τι θα συμβαίνει με το αίμα των κατοίκων άλλων περιοχών του πλανήτη, όπου οι αεροψεκασμοί (chemtrails) έχουν ξεκινήσει αδιαλείπτως από το 1998-99! (Ειδικά πάνω απ'τους ουρανούς των μεγαλουπόλεων...) Στην Ελλάδα ξεκίνησαν αργότερα και σήμερα το φαινόμενο παρουσιάζει πολύ μεγάλη έξαρση. Κυρίως τις περιόδους λίγο πριν την πραγματοποίηση μεγάλων κινητοποιήσεων, πριν την ανακοίνωση επώδυνων και αντιλαϊκών μέτρων που αναμένεται να επιφέρουν μεγάλες αντιδράσεις και γενικά λίγο πριν μεθοδεύσεις κι εξελίξεις που λογικά θα προκαλούσαν μεγάλη κοινωνική αντίδραση και αναστάτωση...Επίσης οι αεροψεκασμοί συνδέονται με το τερατώδες φαινόμενο των morgellons, τα οποία ως τώρα η συμβατική ιατρική ΔΕΝ αναγνωρίζει, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, ως υπαρκτή συγκεκριμένη ασθένεια!!  Αυτή η "ιατρική" που λοιδώρησε κολοσσούς όπως ο ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ-Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Βίλχελμ Ράιχ και ο δρ. ΧΑΜΜΕΡ-Ο καρκίνος προέρχεται από την εσωτερική ψυχική κατάσταση και ΔΕΝ είναι αυτό που μας λένε! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ! και Ασθένεια: Η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος
Τι είναι αυτά τα morgellons; Δείτε κι αυτό το βίντεο:



Θα επανέλθουμε, βέβαια, με αυτό το τόσο ζωτικά κρίσιμο θέμα. Που καθόλου τυχαία αντιμετωπίζεται ως αστείο κι αντικείμενο ειρωνείας από τα κατεστημένα ΜΜΧ(μέσα μαζικής χειραγώγησης) και τις ανώδυνα σατιρικές περσόνες  του:
 ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - Η ειρωνεία των ΜΜΕ 

Είναι για να γελάς, πραγματικά. Kαι να θλίβεσαι. Για το πόσο εθελοτυφλεί κι έχει πειστεί ο άνθρωπος (κι ας θέλει, συχνά, να θεωρεί τον εαυτό του ως επαναστάτη) από τις "επίσημες εξηγήσεις". Χλευάζοντας, ο ίδιος πρώτος απ'όλους, όσους διαφοροποιούνται, ακόμα κι όταν προσκομίζουν ολοφάνερα στοιχεία. Άρα νομιμοποιώντας στην ουσία τις πρακτικές ενός απόλυτα βάρβαρου και μισάνθρωπου συστήματος... 
Το οποίο ξέρει καλά τι κάνει και σε ποιους τα κάνει! Έτσι όπως  έχει γαλουχήσει ύπουλα (στα "εκπαιδευτικά" του ιδρύματα και τις υλιστικές του επιστημονικές και φιλοσοφικές "σχολές"-ακόμα και τις υποτιθέμενα επαναστατικές  εναντίον του) και εκπαιδεύσει τη συντριπτική πλειοψηφία των πληθυσμών: να κλείνουν τα μάτια στο ΦΑΝΕΡΟ και να αναμασούν αυθαίρετες δογματικές ατάκες και μπουρδολογίες ως αδιαμφισβήτητα ισχύουσες πραγματικότητες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου