ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Η νέα 9/11 made in Europe (σκέψεις, συνειρμοί, συγκρίσεις και αμφιβολίες)


...ζούμε μέσα στους κόλπους κάθε είδους επικίνδυνων, για την ανθρωπότητα και την εξέλιξή της, τρομοκρατών! Εγκλωβισμένοι και ζαλισμένοι και σχεδόν ξέπνοοι και ανυπεράσπιστοι όσο περισσότερο αποδεχόμαστε τα αποστεωμένα και ελεεινά δόγματά τους, τις κυρίαρχες ιδεολογικές και πολιτικές συνθήκες τους, τις αγορές και τα δουλεμπορικά τους κάτεργα, τις κίβδηλες και άνεϋ στοιχειώδους ουσίας διακηρύξεις τους. Και παραμένουμε σερνάμενοι μέσα στα ψέματα κι τις αυτ-απάτες μας, καθηλωμένοι σαν μεταλλαγμένοι ανθρωπο-τυφλοπόντικες μέσα στα λαγούμια μας, παγιδευμένοι στο στάδιο που προσδιορίζει με αποκαρδιωτική ευστοχία η φράση: ο Φόβος φυλάει τα έρμα! και με τη συνδρομή υψηλής τεχνολογίας και ακόμα περισσότερου μισανθρωπισμού.

 Χορεύουν πάνω στις πλάτες μας και εισβάλλουν λαθραία μα ριζώνουν απόλυτα κατακτητικά μέσα στην φαιά ουσία και την ψυχοσύνθεσή μας κάθε είδους σιχαμένοι τρομοκράτες και υπηρετικό τους προσωπικό, τρομολάγνοι κι επαγγελματίες απατεώνες: οικονομικοί, στρατιωτικοί, επιστημονικοί, θρησκευτικοί, πνευματικοί, πολιτικοί, παλιάτσοι της "διασκέδασης" και οι "πόρνες της ενημέρωσης".
 Όσο ακόμα τους παίρνουμε στα σοβαρά και αντιμετωπίζουμε με δέος τα λεγόμενα και πεπραγμένα τους και γεμίζουμε από σοκ με τα ίσως όχι και τόσο δύσκολα στην πρόβλεψη και ερμηνεία "projects" και μεθοδεύσεις τους, τόσο θα αποτελούμε τις "καλλιέργειες" μέσα στην "ανθρωποφάρμα" τους...

Όλοι τους συν-διαμορφωτές της εικονικής μας "πραγματικότητας", ενός κολοσσιαίου διχτυού (ή δικτύου) που μας κρατάει καλά μέσα στα πλέγματά του.

Και η ελευθερία θα φαντάζει μια παρηγορητική για μελλοθάνατους φαντασίωση...


 Τα παραπάνω ως εισαγωγή ήταν από την ανάρτησή μας με τίτλο: Αυτές οι κοινωνίες των τρομοκρατών επιστατών και των τρομοκρατημένων υποτελών δεν ταιριάζουν σε ελεύθερους ανθρώπους...

Η αμερικανική 11/9/2001 ήταν η αποφράδα ημέρα, που εκτός από την προσβολή της νοημοσύνης της παγκόσμιας κοινής γνώμης (λόγω του επιεικώς τραγικού και γεμάτου γελοιότητες και με εξόφθαλμο τρόπο διάτρητα στοιχεία επίσημου πορίσματος-δες κι αυτό:11/09/ 2001 Η Τρομακτική Απάτη-ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ), οδήγησε σε μια βίαιη καταπάτηση έως ισοπέδωση των ατομικών και συλλογικών πολιτικών ελευθεριών. Αρχικά στις ΗΠΑ, με φασιστικού χαρακτήρα "νόμους" όπως οι Patriot Act 1&2, και με την ανάλογης "φιλοσοφίας" διάχυση και στις υπόλοιπες "αναπτυγμένες χώρες" της Δύσης. Ενώ νομιμοποίησε πολύ βολικά τις στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ σε Μέση Ανατολή (κι αργότερα Λιβύη) και Αφγανιστάν, για να τα βάλουν με τους δικούς της κάποτε ανθρώπους και πλέον "επικίνδυνους τρομοκράτες" Σαντάμ Χουσείν και Ταλιμπάν, προωθώντας στην ουσία τις αμερικανικές γεωστρατηγικές ατζέντες και τα οικονομικά αποικιοκρατικά συμφέροντα των εταιρειών τους. Για να ακολουθήσει κάμποσα χρόνια αργότερα (και με τις βομβιστικές επιθέσεις σε Ισπανία και μετρό Λονδινου από κάποιους "αόρατους ισλαμοδαίμονες") η δημιουργία από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες των "αδελφών μουσουλμάνων" και από τη CIA του "χαλιφάτου" των θρησκόληπτων μανιακών φονιάδων του ISIS και διακινητών πετρελαίου-κλεμμένων αρχαιοτήτων-ανθρώπινων σκλάβων.

Kαι τον περυσινό χειμώνα μετά την "ευρωπαϊκή μίνι 9/11" του "je suis Charlie ou Charlatan?" (σύμφωνα με τα σχόλια πολλών γαλλικών εναλλακτικών φωνών και μέσων πληροφόρησης) στο Παρίσι, όπου ήδη οι υπό τις εντολές των πολυεθνικών-μεγαλοτραπεζιτών-τοκογλύφων και γραφειοκρατών Ευρωπαίοι "ηγέτες" άρχισαν να απεργάζονται μεθοδεύσεις για την περιστολή ελευθεριών και δικαιωμάτων. Φυσικά με έκδηλη "ανησυχία" για την τρομοκρατική έξαρση και την "ασφάλεια' των "πολιτών". Που θα μετατραπούν σε υπηκόους φιμωμένους και τρεμάμενους από το φόβο- υποδουλώστε μας και αφαιμάξτε μας με τη λιτότητα και τα εργασιακά σκλαβοπάζαρα και την επιβολή του "δικαίου" της ισχύος  των πολυεθνικών σας αλλά τουλάχιστον θα είμαστε ..."ζωντανοί"! Μέσα σε μια παγκόσμια ολοκληρωτική δυστοπική κοινωνική φυλακή, βγαλμένη από τις χειρότερες προβλέψεις του Τζορτζ Όργουελ. Όπου οι παγκόσμιοι εξουσιαστές και τα σκιώδη διευθυντήριά τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα να στείλουν μεγάλες ομάδες πληθυσμών αθώων αμάχων στο σφαγείο, με τους κατασκευασμένους από τις υπηρεσίες τους  "τρομοκρατικούς δαίμονες"! Προκειμένου να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα με την ευόδωση των αντικοινωνικών, ολοκληρωτικών τους "projects"!

(Θυμηθείτε κι αυτή την ανάρτηση από εμάς: Δεν ήξερες για το "TPP"; Ας μάθουμε τι συμφώνησαν για τη νέα "δημοκρατική φόρμουλα" στη ζωή των κοινωνιών.. Για τη συμφωνία που καθιστά απόλυτους παγκόσμιους κυρίαρχους τις αμερικανικές πολυεθνικές, κουρελιάζει οριστικά και αμετάκλητα τα όποια δημοκρατικά δικαιώματα απέμειναν στους πολίτες-υπηκόους και καθιστά αστειότητα οποιαδήποτε συζήτηση περί διαφάνειας-νομιμότητας-εθνικής κυριαρχίας. Έτσι απλά και "νοικοκυρεμένα" για τους παγκόσμιους εξουσιαστές και τις πανίσχυρες πλέον εταιρίες τους, που μετατρέπουν τα κράτη σε τσιφλίκια τους και με την πιο επίσημη βούλα...)

Για να έρθουν χτες τα συντονισμένα πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, των (αν και όχι σαν των πανίσχυρων αμερικανικών που "δεν κατάφεραν" να αποτρέψουν την πτώση των "Διδύμων") φημισμένων και με άρτια τεχνογνωσία, δικτύωση και εκπαίδευση γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, σηματοδοτώντας την ""ευρωπαϊκή 9/11". Η οποία και είμαστε σίγουροι ότι θα αποκαλυφθεί γεμάτη από "σκιές", "κοιλιές λογικής" και διάτρητες βιαστικές εξηγήσεις, όπως ήταν και αυτές:
"Η 9/11 δεν έγινε έτσι όπως μας τα είπανε;" Δεν είναι δυνατόν! Τι κι αν βρέθηκε άθικτο το διαβατήριο ενός εκ των φερόμενων ως δραστών (και κάποιοι από αυτούς που κατανομάστηκαν ως δράστες βρέθηκαν ολοζώντανοι κι έκπληκτοι στη χώρα τους!) μέσα σε μια απίστευτη κόλαση φωτιάς, στα συντρίμια των "Δίδυμων Πύργων"! Τι κι αν οι λιγοστές εικόνες δεν έδειχναν ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ;
ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ – ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ) 
Τι κι αν όπως επισημαίνει ο συγγραφέας Δ.Χοροσκέλης, σε άρθρο του (terra papers)με τίτλο "Δαιμονισμένος Άνθρωπος": "πώς γίνεται ουρανοξύστες, που κατασκευάστηκαν για να αντέχουν σε ισχυρές προσκρούσεις και σε υψηλές θερμοκρασίες, να καταρρεύσουν, μάλιστα μέσα σε ελάχιστο χρόνο (σε 1.13΄ ο πρώτος και σε 1.25΄ ο δεύτερος), από πτώση αεροπλάνων και πυρκαγιές στους τελευταίους πάνω ορόφους τους; Και πώς εξηγείται όχι μια σταδιακή αποκόλληση και πτώση τμημάτων τους αλλά μια απότομη και κάθετη κατάρρευση, που συμβαίνει μόνο στην περίπτωση κατεδαφίσεων με ελεγχόμενη έκρηξη; Η ανάλυση των βίντεο δείχνει μάλιστα ξεκάθαρα και τις λάμψεις από τις πυροδοτήσεις των εκρηκτικών μηχανισμών, λίγο πριν από την κατάρρευση."
ΒΙΝΤΕΟ:  9/11 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 
Τι και αν οι "μακελάρηδες τζιχαντιστές" του Charlie Hebdo με τον τρόπο που έδρασαν απέδειξαν ότι "η αποστολή των κομμάντο αυτών δεν είχε καμία σχέση με την ιδεολογία των τζιχαντιστών (του ΙΚΙΛ)", σύμφωνα με το γνωστό Γάλλο αναλυτή Thierry Meyssan κι όχι μόνο; Καθώς, όπως είχαν πράξει και σε παρόμοιες επιχειρήσεις τους στη Β.Αφρική και το Λεβάντε, το πρώτιστο καθήκον θα ήταν να καταστρέψουν τα αντικείμενα (τα αρχεία του περιοδικού) που πρόσβαλλαν και γελοιοποιούσαν το Θεό τους και στη συνέχεια να τιμωρήσουν τους ενόχους. Κάτι που δεν το'καναν. Και οι γαλλικές αρχές να ταυτοποιούν τις ταυτότητες των "κομμάντο" μέσα σε ελάχιστες ώρες, ισχυριζόμενες κι ότι μέσα σ'ένα από τα οχήματα που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν βρέθηκε μία...ταυτότητα των δραστών που χτύπησαν με άρτια επαγγελματική οργάνωση κι εκτέλεση!!!(να'το πάλι το "άθικτο διαβατήριο" των Δίδυμων Πύργων!) Και οι αντιφάσεις και τα σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση, που οδήγησε σε πιο ασφυχτικό έλεγχο και στρατικοποιημένη αστυνόμευση των Ευρωπαίων πολιτών, δεν σταματούν εδώ! Σε άλλο ένα πιθανό "false flag" ή επιχείρηση "ψεύτικη σημαία"...(βλέπε Παρίσι Νοεμβρίου του'15;)
(Σημειώστε εδώ ότι ενώ η σφαγή στα γραφεία του γαλλικού "βλάσφημου" περιοδικού έγινε πρωί στις 11:30, μετά από 12 λεπτά ο από τα σπλάχνα επίλεκτης μονάδας του ισραηλινού στρατού Jean Paul Ney, που συνδεόταν με το Metyla News Agency, έδινε στη δημοσιότητα τα ονοματεπώνυμα των δυο δραστών και το στοιχείο ότι ήταν ήταν ισλαμιστές. Πολύ πριν το κάνουν οι γαλλικές αρχές, ενώ το Russia Today έδινε την πληροφορία ότι ο Amichai Stein, του ισραηλινου τηλεοπτικού ομίλου ΙΒΑ Channel 1 ήταν παρών στον τόπο της επίθεσης και ανέβαζε φωτό από τα πυρά της επίθεσης εδώ: AmichaiStein@AmichaiStein1...)

Κι ερχόμαστε στις πρόσφατες, οργανωμένες κι εκτελεσμένες αριστοτεχνικά, τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, κάτω από τη μύτη ενός πανίσχυρου κρατικού μηχανισμού!
Κατ'αρχήν είναι πολύ-μα πολύ χρήσιμο για τη βαθύτερη κατανόηση "τοπίων" πίσω από όσα "διέρευσαν" στα καθεστωτικά κανάλια και τις επίσημες δηλώσεις που ακολούθησαν τα τραγικά γεγονότα, να θυμηθείτε κάποιες παλιότερες αναρτησεις που παρουσιάζουν στοιχεία τα οποία δεν επιτρέπουν αμφιβολίες για τα αφεντικά των "κακών". Αυτών που τώρα θέλουν "να τιμωρήσουν" οι παγκόσμιοι χωροφύλακες και συγχρόνως δικαστές Αμερικανοί και οι δορυφόροι τους:

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ": " Ο ψεύτικος πόλεμος του Ομπάμα ενάντια στο ισλαμικό κράτος (ISIS), το οποίο προστατεύεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της "
και  The War on ISIS is a Farce - Ο "πόλεμος" ενάντια στον ISIS είναι μια φάρσα!

Επί ένα χρόνο οι τεχνολογικά υπερπροηγμένες και πανίσχυρες αεροπορικές δυνάμεις των ΗΠΑ υποτίθεται ότι βομβαρδίζουν τις θέσεις του ΙSIS, χωρίς να προκαλέσουν σοβαρές απώλειες σε υποδομές και έμψυχο δυναμικό, χωρίς να καταφέρουν τίποτε! Γιατί πολύ απλά βομβαρδίζουν θέσεις και δυνάμεις του, είτε μας αρέσει είτε όχι, ηρωικού (όπως έχει εδώ και καιρό πολύ η κατάσταση) συριακού στρατού. Που πολεμάει ταυτόχρονα και τα λυσσασμένα ανδρείκελα του ISIS και το συνονθύλευμα των βαρβαρικών ομάδων των "ανταρτών" (που αποδεδειγμένα πια χρηματοδοτούνταν από το City του Λονδίνου και όχι μόνο), οι οποίοι "θα απελευθέρωναν" το συριακό λαό εν μέσω ανείπωτων σφαγών και λεηλασιών: Το αληθινό κτηνώδες πρόσωπο των αντικαθεστωτικών "ανταρτών" που θα "απελευθέρωναν" το συριακό λαό!
 Oι πάρα πολύ σκληρές εικόνες που ακολουθούν είναι από τα "απελευθερωτικά" πεπραγμένα στη Συρία (συγχωρέστε μας για τη σκληρότητά τους, αλλά η αλήθεια δεν πρέπει να αποσιωπείται, ώστε να ξέρουμε τι συμβαίνει πραγματικά). Οι φωτογραφίες  αριστερά της μαζικής σφαγής είναι από το ελληνορθόδοξο χωριό (των "Ρουμ Ορτοντόξ") αλ-Ντουβαΐρ, όπου σφάχτηκαν οι πάντες άγρια, άντρες, γυναίκες, γέροι και παιδιά! Οι εξίσου φριχτές φωτογραφίες δεξιά είναι από σφαγές των "απελευθερωτών" σε βάρος σιϊτικών και αλαουιτικών πληθυσμών, όπου αφανίζονται σχεδόν ολόκληρα χωριά όπως το σιϊτικό Μπανιάς (νούμερο 6 και 7)...

(Οι παραπάνω φωτογραφίες πάρθηκαν από το περιοδικό "Τρίτο Μάτι", τεύχος 211 του Ιουνίου του 2013- κλικάρετε για να μεγενθύνετε την εικόνα)

H πλειοψηφία του συριακού λαού, καλώς ή κακώς, είναι στο πλευρό του Άσαντ, διότι ξέρει τι τους περιμένει έτσι και πέσει το καθεστώς! Ένα καθεστώς που πλέον θα αρχίσει "να παίρνει φαλάγγι" όλους τους φονικούς μισθοφόρους: με τη συνδρομή πολλών σκληρών μαχητών της σιιτικής λιβανέζικης(και μεγάλης αντιπάλου του Ισραήλ) οργάνωσης Χεζμπολάχ, δυνάμεων του ιρανικού στρατού σύμφωνα και με το πρακτορείο Reuters (το Ιράν είναι μεγάλη συμμαχική δύναμη για τη Συρία του Άσαντ) και της ρωσικής αεροπορίας που δεν "χαϊδεύει" το ISIS όπως η αμερικανική! Άλλωστε η Συρία αποτελεί ζωτική διέξοδο της Ρωσίας στη Μεσόγειο, ενώ δεν υπήρχε περίπτωση η δεύτερη να περιμένει τους αμερικανοκίνητους ισλαμιστές να φτάσουν έξω κι από τη δική της πόρτα. Μια λοιπόν επιβεβαιωμένη συμμαχία Ρωσίας-Ιράν-Χεζμπολάχ, που μόνο με καλό μάτι δεν θα τη βλέπουν Ισραήλ και φανερή και σκιώδης κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι έμπειρες σε προβοκάτσιες με λουτρά αίματος αθώων μυστικές τους υπηρεσίες!

Η τελευταία επίθεση με τα ως τώρα "προστατευόμενα παιδιά των ΗΠΑ" του ΙSIS να αναλαμβάνουν την ευθύνη έγινε το βράδυ της Παρακευής και το πρωί του Σαββάτου τα ελληνικά μέσα μαζικής χειραγώγησης έλεγαν ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κάποιοι από τους τρομοκράτες σε άπταιστα γαλλικά (άρα δεν ήταν εισαγόμενοι τζιχαντιστές ανάμεσα σε άλλους πρόσφυγες) φώναζαν ότι "όλα γίνονται για τη Συρία"! Τη Συρία! Με την κατάσταση να εξελίσσεται όπως αναφέραμε σε γενικές γραμμές παραπάνω. Τη Συρία! Όπου η γεωπολιτική κρισιμότητα της θέσης της είναι τεράστια, μετά τις "αραβικές ανοίξεις" που εγκατέστησαν σε χώρες-αγκάθια τους "κατάλληλους αχυράνθρωπους" της Δύσης. Γι'αυτό πρέπει να μας υποψιάσουν με το καλημέρα δύο πράγματα:
α) Το γεγονός ότι ο "ανυπόμονος" πρόεδρος των ΗΠΑ κ.Ομπάμα, "δεν κρατιόταν από την αγανάκτηση" κι έσπευσε τάχιστα να κάνει δηλώσεις (σαν γνήσιος καλός κηδεμόνας) πριν τον άμεσα πληγέντα ή ενδιαφερόμενο κ.Ολάντ!
και β) Οι Αμερικανοί (ως γνήσιοι παγκόσμιοι σερίφηδες) άφησαν να εννοηθεί ότι επίκειται και στρατιωτική επέμβαση χερσαίων δυνάμεων στη Συρία! Εκεί όπου εδώ κι ένα χρόνο επιτρέπουν στις "αντάρτικες" ομάδες και τα κτήνη του ISIS (που πολεμούσαν και μεταξύ τους!) να κάνουν τα αίσχη τους, εφοδιάζοντάς τους και με στρατιωτικό υλικό, χρήμα και προμήθειες και τώρα...αποφάσισαν να τους "τιμωρήσουν"! Στη Συρία όπου υπάρχει κίνδυνος να ανοιξει ο ασκός του Αιόλου για όλη την ανθρωπότητα!

Όσο για ό,τι απέμεινε από την "πληγωμένη δημοκρατία" και τις ατομικές και συλλογικές ελευθερίες των Ευρωπαίων "πολιτών"; Εδώ είστε κι εσείς κι εδώ είμαστε κι εμείς. Δεν θέλουμε να γίνουμε Κασσάνδρες αλλά πολύ φοβόμαστε ότι σύντομα (ίσως πολύ σύντομα) θα ακούσουμε για "νομοθετήματα" και νέες διατάξεις που θα θεσπιστούν για "το καλό της ασφάλειάς μας". Μέσα σε μια κοινωνία τρομολαγνείας και μαζικής τρομοκράτησης, με τις ελευθερίες έκφρασης και σκέψης και κίνησης να μπαίνουν στο γύψο. Φυσικά "για το καλό μας"!

Κι όσο για τις ταυτότητες πίσω από τις ταυτότητες των δραστών στο Παρίσι; Ποιος ξέρει; Εκτός από αυτούς τους "αθέατους" και τους υπηρέτες τους υψηλά ιστάμενους και τους υπεράνω υποψίας που γνωρίζουν καλά και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού!
Ίσως  βοηθήσει να διατηρήσουμε αλώβητη την ανεξαρτησία της αντίληψής μας το να αρχίσουμε να θέτουμε τις σωστές ερωτήσεις, όπως "Cui bono?"- "Ποιος ωφελείται" από όλα αυτά; ...Kαι να μην αποδεχόμαστε αβασάνιστα ό,τι μας σερβίρουν οι "μάγειροι" και το υπηρετικό (μιντιακό) προσωπικό τους.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου